Місія закладу "Створення освітнього середовища, що дозволить забезпечити розвиток та виховання здобувача освіти, здатного працювати над собою і створювати кращу версію самого себе"

четвер, 14 вересня 2017 р.

Самоосвіта

Шановні колеги!
1. Розпочинається запис на дистанційний курс "Дидактичні можливості платформи Міксіке" Курс проводиться працівниками навчально-наукової лабораторії і нноваційних педагогічних технологій Національного університету "Львівська політехніка" спільно з освітньою організацією Miksike (Естонія). Навчання першої групи планується на 1 листопада 2017 року. Учасникам навчання, які успішно завершать навчання, буде видано сетрифікат НУ "Львівська політехніка" та OU MIKSIKE (Естонія). Записатись на курс можна за посиланням .  На навчання запрошуються всі, хто готовий спробувати нові педагогічні онлайн-інструменти.

2. 23 вересня, Запоріжжя: запрошуємо учителів основної школи на тренінг з розвитку критичного мислення учнів.Відчуваєте нестачу нових педагогічних інструментів, щоб зробити навчання більш продуктивним? Розмірковуєте, як «нагодувати» учнів програмовим матеріалом, щоб вони «їли» самостійно і з апетитом? Прагнете підвищити мотивацію своїх вихованців до навчання? Відповіді на ці запитання і необхідні навички ви отримаєте на нашому практичному тренінгу професійного розвитку учителів «Методика розвитку критичного мислення учнів у викладанні різних предметів. Базовий».
Детальніше та зареєструватися можна ТУТ


Немає коментарів:

Дописати коментар