Місія закладу "Створення освітнього середовища, що дозволить забезпечити розвиток та виховання здобувача освіти, здатного працювати над собою і створювати кращу версію самого себе"

неділю, 8 січня 2017 р.

Новини на порталі ЗапоВікі

Про проведення дистанційного тренінгу «Впровадження квест-технологій в освітній процес»
Кафедра інформатики та інформаційних технологій в освіті повідомляє, що згідно наказу ДОН ЗОДА № 0864 від 29.11.2016 «Про підвищення кваліфікації педагогічних та керівних кадрів освіти Запорізької області у 2017 році на базі КЗ «ЗОІППО» ЗОР» з 01.02 по 01.04 відбудеться дистанційний тренінг «Впровадження квест-технологій в освітній процес». 
До участі запрошують всі бажаючи педагогічні працівники будь-яких спеціальностей та категорій, які мають навички роботи з ІКТ на достатньому та високому рівнях. 
Для проходження тренінгу необхідно до 01.02 пройти реєстрацію: http://goo.gl/9xWm9F.
Протягом 01.02-05.02 на вказані у реєстрації електронні адреси буде надіслано листа про початок роботи та створені логіни та паролі. Обов’язково: перевірити правильність написання електронної скриньки у реєстрації; перевіряти розділ «Спам». Паролі видаються тимчасові. При першому вході їх необхідно змінити на свій власний. 

Немає коментарів:

Дописати коментар