Місія закладу "Створення освітнього середовища, що дозволить забезпечити розвиток та виховання здобувача освіти, здатного працювати над собою і створювати кращу версію самого себе"

вівторок, 31 травня 2016 р.

Проводим лето с пользой

Дистанційний курс “Сервіси Google”
Запрошуємо до участі вчителів та заступників директорів навчальних закладів. Навчання за курсами здійснюється за бажанням!

Працювати над виконанням завдань курсу учасники будуть під керівництвом викладача-фахівця (тьютора), який буде постійно на зв’язку (он-лайн) для надання своєчасної допомоги та перевірки правильності виконання завдань. Навчання відбувається у визначені терміни за групами. Після виконання у визначені строки необхідного мінімуму завдань та завершення навчання учасники отримують відповідні сертифікати.

Сайт курсу: http://goo.gl/He9CQa
Терміни навчання: для вчителів - 06.06-30.06.2016, для заступників - 07.06-30.06.2016.

Наскрізні теми курсів: для вчителів - “Створення й підтримка дистанційного курсу”, для заступників - “Створення й підтримка віртуальної учительської”.

Реєстрація триває до 03.06.2016 року
Для початку навчання за курсом необхідно:
1. Створити акаунт Google. Інструкція: https://goo.gl/PbR0hQ.
2. Заповнити реєстраційну форму: для вчителів - https://goo.gl/phRfXz, для заступників - https://goo.gl/Hb82j8.

Програмою курсу передбачено вивчення модулів: Gmail, Google+, Календар, Keep, Диск, Сайти Google й, уперше в дистанційному курсі, додатковий модуль - YouTube.

Приєднуйтесь! Разом ми відкриємо для себе можливості сервісів Google як у повсякденному житті так і у професійній діяльності! Тільки вперед - там стільки цікавого!

Немає коментарів:

Дописати коментар